Voorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom sommen we enkele van de belangrijkste afspraken op.

Reservatie

Vanaf januari 2024, zodra de verhuurlicentie is verkregen, zal de verhuur van start gaan. In de tussentijd bieden we je graag de mogelijkheid om een kosteloze optie te nemen op een eventueel verblijf. Als je hier interesse in hebt, kan je ons eenvoudigweg contacteren via e-mail of het contactformulier op deze website. Zodra de verhuurlicentie is verkregen, nemen we contact met je op om te vragen of je definitief wilt bevestigen en een voorschot wilt betalen, of dat je ervoor kiest om de optie te laten vervallen.

Zodra reserveringen mogelijk zijn, gelden de volgende betalingsvoorwaarden:

  • Bij boeking: 50% van het totale huurbedrag
  • Ten laatste 60 dagen voor aanvang huurperiode: 50% van het totale huurbedrag + borgsom
  • Bij reservering binnen 60 dagen dient het volledige bedrag in één keer te worden voldaan
  • Ter plaatse: schoonmaakkost te betalen aan de sleutelbeheerder

Borgsom

Binnen 14 dagen na inspectie door de sleutelbeheerder wordt de borgsom van €300 terugbetaald. Als de accommodatie bij vertrek niet netjes achtergelaten wordt (zie onder) of er beschadigingen en/of ontbrekende items, volgens inventaris, worden geconstateerd, kan een deel of het volledige bedrag van de borgsom worden ingehouden.

Aankomst- en vertrektijden

De inchecktijd kan worden besproken voor uw aankomst, en doorgaans is de uitchecktijd vóór 10:00 uur. Indien nodig, kan een latere uitchecktijd in overleg worden geregeld.

Schoonmaak

Bij het uitchecken wordt het appartement voor jou schoongemaakt. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen €80 en moeten bij aankomst in het appartement aan de sleutelbeheerder worden voldaan. We vragen vriendelijk om de accommodatie netjes achter te laten: zorg ervoor dat er geen afwas, levensmiddelen in de koelkast, volle prullenbakken, vuilniszakken, enzovoort achterblijven.

Rookvrij

Om ervoor te zorgen dat alle gasten kunnen genieten van een schoon appartement, geldt er een rookverbod in de accommodatie.

Geen jongerengroepen

Hoewel we graag gastvrij zijn, willen we de rustige sfeer behouden in het complex. Daarom kunnen we helaas geen jongerengroepen toelaten.

Huisdieren

Als je graag je harige vriend wilt meenemen, bespreek dit dan even van tevoren met ons. We bekijken graag de mogelijkheden.

Annuleringen door de huurder

Om een annulering te verwerken, vragen we je om dit schriftelijk of per e-mail te doen en hierbij de reserveringsbevestiging bij te voegen. Als je tot 60 dagen voor aanvang van de huurperiode annuleert, wordt er 50% van de totale huursom in mindering gebracht. Bij annulering na deze termijn is het volledige bedrag verschuldigd.

Annuleringen door de verhuurder

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld, en er kan geen schadeclaim worden geëist indien het appartement niet kan worden verhuurd als gevolg van schade door natuurgeweld, natuurrampen, kernrampen, aanslagen, stakingen, geweldpleging, enzovoort.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt in ons appartement!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de opening van Casa Flamingo!

nl_BENL
Scroll naar boven
×