Voorwaarden

Goede afspraken maken goede vrienden. Daarom sommen we enkele van de belangrijkste afspraken op.

Reservatie

Onderstaande volgende betalingsvoorwaarden gelden bij reservaties:

  • Bij boeking: 50% van het totale huurbedrag
  • Ten laatste 60 dagen voor aanvang huurperiode: 50% van het totale huurbedrag + borgsom
  • Bij reservering binnen 60 dagen dient het volledige bedrag in één keer te worden voldaan
  • Ter plaatse: schoonmaakkost te betalen aan de sleutelbeheerder (en eventuele meerprijs late aankomst)

Borgsom

Binnen 14 dagen na inspectie door de sleutelbeheerder wordt de borgsom van €300 terugbetaald. Als de accommodatie bij vertrek niet netjes achtergelaten wordt (zie onder) of er beschadigingen en/of ontbrekende items, volgens inventaris, worden geconstateerd, kan een deel of het volledige bedrag van de borgsom worden ingehouden.

Aankomst- en vertrektijden

De inchecktijd is tussen 15u00 en 20u00, een late aankomst tussen 20u00 en 00u00 is mogelijk aan een meerprijs. De uitchecktijd is vóór 10:00 uur. In- en/of uitchecken op zondag is enkel mogelijk in het hoogseizoen of tijdens schoolvakanties. Gelieve ons te contacteren om afwijkende in- of uitchecktijden te bespreken.

Schoonmaak

Bij het uitchecken wordt het appartement voor jou schoongemaakt. De kosten voor de eindschoonmaak bedragen €65. We vragen vriendelijk om de accommodatie netjes achter te laten: zorg ervoor dat er geen afwas, levensmiddelen in de koelkast, volle prullenbakken, vuilniszakken, enzovoort achterblijven.

Rookvrij

Om ervoor te zorgen dat alle gasten kunnen genieten van een schoon appartement, geldt er een rookverbod in de accommodatie.

Geen jongerengroepen

Hoewel we graag gastvrij zijn, willen we de rustige sfeer behouden in het complex. Daarom kunnen we helaas geen jongerengroepen toelaten.

Huisdieren

Als je graag je harige vriend wilt meenemen, bespreek dit dan even van tevoren met ons. We bekijken graag de mogelijkheden.

Annuleringen door de huurder

Om een annulering te verwerken, vragen we je om dit schriftelijk of per e-mail te doen en hierbij de reserveringsbevestiging bij te voegen. Als je tot 60 dagen voor aanvang van de huurperiode annuleert, wordt er 50% van de totale huursom in mindering gebracht. Bij annulering na deze termijn is het volledige bedrag verschuldigd.

Annuleringen door de verhuurder

De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld, en er kan geen schadeclaim worden geëist indien het appartement niet kan worden verhuurd als gevolg van schade door natuurgeweld, natuurrampen, kernrampen, aanslagen, stakingen, geweldpleging, enzovoort.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en ervoor te zorgen dat je een geweldige tijd hebt in ons appartement!

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen in Casa Flamingo!

nl_BENL
Scroll naar boven
×