Tarieven

Bij Casa Flamingo variëren onze huurprijzen afhankelijk van het seizoen en de lengte van uw verblijf. Of u nu een week of langer wilt blijven, wij hebben een optie die bij u past.

In het hoogseizoen, zoals tijdens vakanties en feestdagen, kunnen de prijzen iets hoger zijn vanwege de grote vraag. We adviseren om tijdig te boeken voor beschikbaarheid. Indien u op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie, bieden we aantrekkelijke tarieven aan gedurende het laagseizoen, waar u kunt genieten van rust en privacy. Voor gasten die langer dan 4 weken verblijven, hebben we gunstige tarieven in zowel het laag- als midden seizoen.

Neem contact met ons voor meer details!

TariefPeriodeMinimum verblijfWeekprijs
Laagseizoen kortnovember – maart1 week€420
Laagseizoen langnovember – maart4 weken€280
Midden seizoen kortapril – juni & september – oktober1 week€525
Midden seizoen langapril – juni & september – oktober4 weken€350
Hoog seizoenJuli & augustus1 week€735
SchoolvakantiesKrokus-, paas-, herfst- en kerstvakantie1 week€630

De prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van een week (7 nachten), inclusief bed- en badlinnen, XL strandlakens en WiFi. Voor extra nachten geldt een tarief van de weekprijs gedeeld door 7. Een vroegboekkorting van 10% is van toepassing op reserveringen die minstens 6 maanden van tevoren worden gemaakt.

In de vermelde huurtarieven zijn de energiekosten inbegrepen, met uitzondering van het elektriciteitsverbruik dat hoger is dan 80 kWh per week. Indien er meer dan 80 kWh elektriciteit per week wordt verbruikt, worden deze extra kosten verrekend met de borgsom, tegen een tarief van €0,80 per kWh. De borg (€300) en eindschoonmaak (€65) zijn niet inbegrepen in deze tarieven.

De inchecktijd is tussen 15u00 en 20u00, een late aankomst tussen 20u00 en 00u00 is mogelijk aan een meerprijs. De uitchecktijd is vóór 10:00 uur. In- en/of uitchecken op zondag is enkel mogelijk in het hoogseizoen of tijdens schoolvakanties. Gelieve ons te contacteren om afwijkende in- of uitchecktijden te bespreken.

Momenteel verhuren we enkel aan familie, vrienden en bekenden. Voor lange termijn verhuur (meer dan 35 dagen), mag iedereen ons contacteren.

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen in Casa Flamingo!

nl_BENL
Scroll naar boven
×