Overwinteren

Op zoek naar een gezellige plek om te ontsnappen aan de kou en heerlijk te genieten van een zalige overwintering aan de Costa Blanca? Welkom bij Casa Flamingo, jouw ideale thuis weg van huis! Spanje staat bekend om zijn heerlijke weer, relaxte levensstijl en betoverende Mediterrane sfeer, waardoor het een echte favoriet is voor winterreizigers uit Noord- en West-Europa die willen overwinteren.

Maar dat is nog niet alles! De omgeving van Torrevieja barst van de activiteiten. Er zijn talloze clubs en verenigingen waar je kunt deelnemen aan leuke bezigheden zoals bridgen, petanque en zelfs Spaanse lessen. En om het helemaal af te maken, heeft de regio rond Torrevieja een magisch geheim: natuurlijke zoutmeren die bekend staan om hun gezondheidsvoordelen. Mensen met huidproblemen en ademhalingsaandoeningen kunnen hier echt op adem komen.

En laten we het fantastische weer niet vergeten! Met gemiddelde temperaturen tussen 16 en 21 graden, plus 320 zonovergoten dagen per jaar, voel je je hier altijd op je best. Zeg vaarwel tegen die grijze winterdagen en verwelkom de stralende zon van de Costa Blanca.

En weet je wat pas echt genieten is? Heerlijk lunchen in de zon op de dijk van Guardamar del Segura, of een dagtrip maken naar nabijgelegen steden zoals Alicante, Murcia, Cartagena en Elche. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Klinkt dit als jouw ideale winteravontuur? Wacht dan niet langer! Voor een zacht prijsje kun je bij Casa Flamingo genieten van al het moois dat de Costa Blanca te bieden heeft. Grijp deze kans en maak je klaar voor een zalige overwintering vol warmte en gezelligheid. Deze aanbieding geldt voor de maanden november tot en met maart, dus aarzel niet, boek snel en maak je op voor een onvergetelijke tijd!

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen in Casa Flamingo!

nl_BENL
Scroll naar boven
×